kosten

Je kunt de lessen maandelijks betalen. De kosten per maand bedragen € 50,-. Dit bedrag moet voor de eerste lesdag v/d de  maand contant betaald worden. ben je te laat met betalen dan komt er €5,- extra bij.

 

Dit kan in een envelop met de naam, lesdag en tijd erop. Wanneer je liever per les betaalt kan dat ook. De kosten bedragen dan € 20,00 per les.

 Als er een les uitvalt door oa het weer of ziekte kan deze in overleg worden ingehaald.

De uitgevallen lessen kunnen nooit i.p.v je vaste les worden gereden. 

Niet of te laat afmelden van je les dan wordt er door middel van een betaal verzoek €20,- in rekening gebracht.  Dit komt boven op je vaste maand kosten en je mag deze les niet inhalen. 

Na betaling van €20,- kun je de volgende les weer gewoon mee doen 


Het lesgeld dient maandelijk betaald te worden. U kunt niet op eigen initiatief een maand niet betalen. Indien een maand niet wordt betaald, vervalt het lidmaatschap (en daarmee de plek in de les). Als je daarna toch weer wil rijden, dien je je opnieuw in te schrijven. Op deze regel kunnen in overleg uitzonderingen worden gemaakt als er sprake is van een langdurige (medische) reden.


De kosten op een rijtje:


- Proefles € 22,50

- Leskaart voor één maand bedraagt € 50,- 

- Losse les bedraagt € 25,00

- Privéles bedraagt €30,- (30 min)

- 2e lid uit hetzelfde gezin bedraagt € 37,50 

- telaat betalen €10,-boven op bovenstaande, bedragen

- 2x per week rijden bedraagt € 85,- 

- opzeggen lidmaatschap 1 maand van te voren 

- te laat afmelden of niet komen zonder afmelden €20,- dmv betaal verzoek, na betaling kun je de volgende les weer gewoon mee doen

- €7,50 per les extra vanaf 18 jaar