kosten

    Om onze manege financieel gezond te houden zijn wij genoodzaakt om vanaf 01-04 het les geld te verhogen. Wij hopen op uw begrip. 

 

  • Je kunt de lessen maandelijks betalen. De kosten per maand bedragen €65,- Dit bedrag moet voor de eerste lesdag van de maand contant betaald worden. Ben je te laat met betalen dan komt er €5,- per week boven op. Het lesgeld kan in een envelop daarop de naam, lesdagen tijd gedaan worden.
  • Wanneer je liever per les betaalt kan dat ook. De kosten bedragen dan €25,-per les. Deze dienen dan vooraf betaald te middels een betaalverzoek.
  • Als wij een les laten uitvallen door bijvoorbeeld het weer of een andere reden, kan deze les uiteraard worden ingehaald. 
  • Lessen die je zelf afmelden kunnen niet worden ingehaald. Met uitzondering van langdurige ziekte
  • De inhaallessen kunnen nooit in plaats van je vaste les worden gereden.
  • Lessen dienen minimaal 12 uur van tevoren afgemeld te worden. 

      *. Lidmaatschap opzeggen 1 maand van tevoren. 

Het lesgeld dient vooraf  betaald te worden. U kunt niet op eigen initiatief een maand niet betalen. Indien een maand niet wordt betaald, vervalt het lidmaatschap (en daarmee de plek in de les). Als je daarna toch weer wil rijden, dien je je opnieuw in te schrijven. Op deze regel kunnen in overleg uitzonderingen worden gemaakt als er sprake is van een langdurige (medische) reden.

 

De kosten op een rijtje, vanaf 01-04-2024

 

- Proefles €22,50

- Leskaart voor één maand bedraagt €65,- ( voor de 1e lesdag vd maand betalen)

- Losse les bedraagt €25,- 

- Privéles bedraagt €35,--  (45 min)

- 2e lid uit hetzelfde gezin bedraagt €55,--

- te laat betalen €5,- boven op bovenstaande, bedragen 

- 2x per week rijden bedraagt €100,- wordt 

- opzeggen lidmaatschap 1 maand van te voren 

- te laat afmelden (12 uur van tevoren)of niet komen zonder afmelden €15,-  door middel van een betaal verzoek, na betaling kun je de volgende les weer gewoon mee doen