Over ons

Arna:

De manege wordt gerund door Arna van Rens. Dit doet ze al ruim 30 jaar met veel plezier.  Hierbij wordt ze, waar nodig,  geholpen door haar kinderen die zelf ook actief zijn in de paardensport.  

 

Bas:

Bas werkt zelf ook in de paardenwereld. Hierbij houdt hij zich vooral bezig met het inrijden en trainen van paarden. Ook brengt bij paarden uit op wedstrijden. 

 

Renee en Linde:

Renee en Linde helpen veel met de lessen. Wanneer Arna niet aanwezig is zorgen zij ervoor dat de lessen gewoon doorgaan. De allerkleinste kinderen worden meestal ook  door een van hun extra begeleid. 

 

Tijn en Sep:

Tijn en Sep zijn regelmatig in de stallen te vinden. Wanneer het nodig is helpen ze buiten graag een handje mee. Vooral Sep is graag buiten bezig bij de konijnen, poesen en kippen.


Het gezin is natuurlijk niet compleet zonder de honden:  

Nola & Luna


Pony's

Voor de lessen wordt gebruik gemaakt van Fjorden, Dartmoor pony's en rijpony's. De meeste pony's zijn op de manege geboren, opgegroeid en getraind voor het werk dat ze bij ons doen. In de stallen 

Stallen

In de stallen staan de pony's verdeeld in drie verschillende groepen. Zo is er een stallencomplex voor de kleinste pony's, een voor de lespony's en een voor de paarden.

 

 

Weide

Wij vinden het erg belangrijk dat alle pony's iedere dag even naar buiten gaan, mits het weer dat toelaat. In de zomermaanden staan de lespony's dag en nacht buiten. Voor de lessen worden ze dan gehaald en na de les gaan ze weer terug de wei in. Hierbij mogen de ruiters ook altijd helpen.