Over ons

Arna:

De manege wordt gerund door Arna van Rens. Dit doet ze al ruim 30 jaar.  Hierbij wordt ze, waar nodig,  geholpen door haar kinderen die zelf ook actief zijn in de paardensport. 

 

Bas:

Bas werkt zelf ook in de paardenwereld. Hierbij houdt hij zich vooral bezig met het inrijden en trainen van paarden. Met een van zijn paarden rijdt hij internationale eventingwedstrijden. De paarden die Bas rijdt staan niet op de manege zelf, maar bij het werk van Bas.

 

Renee en Linde:

Renee en Linde helpen veel met de lessen. Wanneer Arna niet aanwezig is zorgen zij ervoor dat de lessen gewoon doorgaan. De allerkleinste kinderen worden meestal ook  door een van hun extra begeleid. Zelf rijden ze ook allebei paard op wedstrijdniveau, zowel dressuur, springen en eventing.

 

Tijn en Sep:

Tijn en Sep zijn regelmatig in de stallen te vinden, maar rijden zelf geen paard. Wanneer het nodig is helpen ze buiten graag een handje mee. Vooral Sep is graag buiten bezig bij de konijnen, poesen en kippen.


Het gezin is natuurlijk niet compleet zonder de hond: Nola


Pony's

Voor de lessen wordt gebruik gemaakt van Fjorden, Dartmoor pony's en rijpony's. De meeste pony's zijn op de manege geboren, opgegroeid en getraind voor het werk dat ze bij ons doen.

Stallen

In de stallen staan de pony's verdeeld in drie verschillende groepen. Zo is er een stallencomplex voor de kleinste pony's, een voor de lespony's en een voor de wedstrijdpaarden en pony's.

 

 

Weide

Wij vinden het erg belangrijk dat alle pony's iedere dag even naar buiten gaan, mits het weer dat toelaat. In de zomermaanden staan de lespony's dag en nacht buiten. Voor de lessen worden ze dan gehaald en na de les gaan ze weer terug de wei in. Hierbij morgen de ruiters ook altijd helpen.